OUDE DAG, GOED GEREGELD

 

Machteld Koenraad

Mijn drive is heel simpel: Ondernemers en zelfstandigen helpen hun financiële zaken te begrijpen, op orde te krijgen en doelen te behalen. Dit creëert rust, zelfvertrouwen en bewustzijn omdat je weet hoe je het geregeld hebt.

Kortom: Als jij grip hebt op je financiële zaken is mijn missie geslaagd.

Zelf doen wat je zelf kan

Ik help je om je financiële zaken zelf te doen. Zie mij als financieel coach, adviseur en sparring partner. We werken samen aan jouw financiële inzicht en vaardigheden zodat je zelfstandig verder kunt en weet wat je gaat doen om je doelen te behalen. Het regelen van je oude dag is voor veel ondernemers een belangrijk maar ook lastig in te vullen doel.

Met een duidelijk plan van aanpak zet jij de stappen om tot een goed geregelde oude dag te komen. Persoonlijk, energiek en eenvoud zijn mijn kernwoorden.

Amstelveen als basis

Sinds 2004 woon ik in samen met André en mijn dochter van 15 jaar in Amstelveen. Ik ben graag buiten, met mijn vrienden en in beweging. Mijn sporten zijn tennis, hardlopen en sinds kort ook zwemmen. Mijn doel is een triatlon doen. Daarnaast zet ik me als penningmeester in bij Aemstelburgh tennis, een club met 1300 leden.

Nieuwe dingen leren, uitdagingen aangaan en samenwerken passen bij mij.

 

Amanda Rogaar

Mijn box stond in de kapsalon van mijn moeder, ik ben opgegroeid midden in het ondernemerschap. Vanaf het moment dat ik mijn eigen zakgeld kreeg, hield ik dat bij in een “kasboek”. Wekelijks telde ik mijn geld en controleerde dit met wat het volgens mijn kasboek moest zijn. Ik besefte niet dat je daar je werk van kon maken.

Ondernemer, houd koers door grip op de cijfers

Na een carrière van 23 jaar op diverse accountantskantoren maakte ik de stap naar het ondernemerschap. Ik voelde dat ik veel meer voor ondernemers kon betekenen dan alleen maar de boekhouding en belastingzaken regelen. Want, vind ik, ondernemers moeten aan het roer van hun onderneming staan: de cijfers zijn het kompas van de onderneming, de route is de weg naar het doel. Zij moeten weten dat ze op route blijven, koers houden en recht op hun eerder gestelde doel afgaan. En als blijkt dat er van koers wordt afgeweken moet dat heel snel inzichtelijk zijn. Daar wringt het: het doel kennen en koers houden, dat is wat bij veel ondernemers ontbreekt.

Wat maakt mij blij

Het is mijn missie ervoor te zorgen dat ondernemers financiële rust ervaren, weten dat ze op koers zitten. Zodat zij kunnen doen wat ze zo graag willen doen, onderweg werken aan hun missie, wetende dat die bij de huidige koers slaagt. En vooral genieten van het uitzicht, want de reis naar het doel toe is fantastisch. Vooral als je grip op de cijfers hebt.

Ik werk vanuit Alphen aan den Rijn, dat doe ik samen met mijn team. Zij zorgen dat de basis, de boekhouding op orde is. Ik help de ondernemer koers te houden, dat is wat ik het allerliefste doe.