Privacy policy

Amanda Rogaar en Machteld Koenraad Amanda Rogaar en Machteld Koenraad nemen de beveiliging van persoonsgegevens serieus. Amanda Rogaar en Machteld Koenraad hebben deze Privacy en Cookie Statement opgesteld om je te informeren over de waarborgen van Amanda Rogaar en Machteld Koenraad bij de verwerking van persoonsgegevens met betrekking tot de workshop Oude dag, goed geregeld. Waar Amanda Rogaar staat, wordt bedoeld Amanda Rogaar en Machteld Koenraad, specifiek met betrekking tot de workshop Oude dag, goed geregeld. Gegevens Machteld Koenraad Financial Professional: Inschrijvingsnummer handelsregister KvK: 64141039 Telefoon: 06-26364610 Email: team@oudedaggoedgeregeld.nl Verwerking persoonsgegevens door Amanda Rogaar Amanda Rogaar kan persoonsgegevens over jou verwerken doordat je (persoonlijk danwel via een bedrijf) diensten en/of producten van Amanda Rogaar bestelt en/of omdat je deze gegevens zelf verstrekt. Amanda Rogaar kan de volgende persoonsgegevens verwerken: – Contactgegevens: Amanda Rogaar gebruikt jouw naam, bedrijfs- en contactgegevens, zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres, om met je te communiceren over de uitvoering van de overeengekomen dienstverlening en/of de levering van producten. Indien je daarvoor expliciete toestemming hebt gegeven, voegt Amanda Rogaar de contactgegevens toe aan de lijst van abonnees voor e-mails verstuurd door Amanda Rogaar. In deze e-mails zijn relevante artikelen opgenomen, informatie over diensten en/of producten van Amanda Rogaar en aanverwante zaken. Iedere e-mail bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. – Bezoekersgegevens: op de website van Amanda Rogaar (hierna aangeduid als: de Website) worden de bezoekgegevens waaronder jouw IPadres bijgehouden. Kijk onder het kopje ‘Cookie’ van dit document voor meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens op de Website. – Betaalgegevens: Amanda Rogaar gebruikt jouw betaalgegevens, zoals bankrekeningnummer en/of creditcardgegevens, voor het verwerken van betalingen in het kader van een overeenkomst. Delen met derden Amanda Rogaar kan voor de volgende doelen persoonsgegevens delen met derden: – Dienstverleners: Amanda Rogaar deelt de persoonsgegevens met de ingeschakelde dienstverleners om hun werkzaamheden voor Amanda Rogaar correct en efficiënt te kunnen uitvoeren. Deze bedrijven kunnen in Nederland, in Europa maar ook buiten Europa gevestigd zijn. Met bedrijven die in opdracht jouw gegevens verwerken, sluit Amanda Rogaar een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Amanda Rogaar blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Ten slotte verstrekt Amanda Rogaar jouw persoonsgegevens aan andere derden, uitsluitend na jouw nadrukkelijke toestemming. – Overheidsinstanties: Op verzoek van overheidsinstanties zal Amanda Rogaar de persoonsgegevens verstrekken, indien dit verplicht is op grond van relevante wet- en regelgeving. Amanda Rogaar maakt bij het aanbieden van diensten en/of producten op de Website gebruik van diverse soorten cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de Website, wordt geplaatst op de harde schijf van jouw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat je als bezoeker kan worden herkend, telkens als je de Website bezoekt. Je kunt in je internetbrowser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de Website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen van de Website minder of niet meer toegankelijk voor je zijn. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De volgende cookies worden gebruikt op de Website: – Amanda Rogaar maakt gebruik van functionele cookies die de benodigd zijn voor een goede werking van de Website. – Met jouw toestemming plaatst Amanda Rogaar tracking cookies op jouw apparatuur, die kan worden opgevraagd zodra je een website uit het netwerk van Amanda Rogaar bezoekt. Hierdoor kan Amanda Rogaar te weten komen dat je naast de Website ook op de betreffende andere website(s) uit het netwerk van Amanda Rogaar bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke maar, dient om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn. – Amanda Rogaar maakt onder meer gebruik van cookies voor webanalyseservice (zoals Google Analytics). Via deze cookies krijgt Amanda Rogaar inzage in het bezoek aan de Website door informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kan Amanda Rogaar de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van de Websitebezoekers. Lees hier over het privacy beleid van Google: https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/ en over het specifieke privacy beleid van Google Analytics: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op diens servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien Google daartoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden informatie namens Google verwerken. Amanda Rogaar heeft hier geen invloed op. Amanda Rogaar heeft Google geen toestemming gegeven om de via Amanda Rogaar verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shieldprogramma van het Ministerie van Handel van de Verenigde Staten. Dit programma houdt in dat een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens wordt gewaarborgd door Google. Ten slotte zijn op de Website cookies in gebruik van sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien je gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten. Op de Website kunnen links worden getoond naar externe websites en organisaties. Amanda Rogaar draagt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik van jouw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende website die je bezoekt. Bewaartermijn persoonsgegevens Amanda Rogaar bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor Amanda Rogaar jouw persoonsgegevens verwerkt en om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen. Op grond van belastingwetgeving dient bepaalde informatie over klanten, zoals offertes en facturen, 7 jaar bewaard te worden. Andere informatie wordt na één (1) jaar danwel één (1) jaar na afloop van de overeenkomst bewaard. Na afloop van de bewaartermijn vernietigt Amanda Rogaar jouw persoonsgegevens. Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen Je hebt het recht jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar team@rogaaradministratie.nl. Amanda Rogaar zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, schriftelijk op jouw verzoek reageren. Beveiliging Amanda Rogaar neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Amanda Rogaar heeft veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens of dat persoonsgegevens verloren gaan. Als je de indruk hebt dat jouw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn, je aanwijzingen hebt van misbruik van jouw persoonsgegevens door Amanda Rogaar of als je meer informatie wenst over de beveiliging van de door Amanda Rogaar verwerkte persoonsgegevens, neem dan contact op met Amanda Rogaar via team@oudedaggoedgeregeld.nl . https://oudedaggoedgeregeld.nl/is een website van Amanda Rogaar. Amanda Rogaar is als volgt te bereiken Adres: Uranusstraat 14C, 2402 AG Alphen aan den Rijn Inschrijvingsnummer handelsregister KvK: 58249052 Telefoon: 06-15855877 Machteld Koenraad is als volgt te bereiken Adres: Bors van Waverenstraat 72, 1181 SN Amstelveen Inschrijvingsnummer handelsregister KvK: 64141039 Telefoon: 06-26364610 E-mailadres: team@oudedaggoedgeregeld.nl Klachten Indien je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Amanda Rogaar, verzoekt Amanda Rogaar je om zo snel mogelijk contact met Amanda Rogaar op te nemen via team@oudedaggoedgeregeld.nl Amanda Rogaar zal binnen 4 weken schriftelijk reageren. Indien je het niet eens bent met onze reactie, kun je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/ Amanda Rogaar behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy en cookie statement. Lees daarom regelmatig het privacy en cookie statement voor een update.